Metso VF Serie™ grizzly føder

Metso VF Serie™ grizzly fødere anvendes i vid udstrækning i miner, stenbrud, grusgrave og ved knusning og sortering af sten, grus, slagge eller genanvendte, industrielle og andre materialer.

Kan konfigureres til forskellige behov

DGM tilbyder et omfattende udvalg af grizzly designs med tilpassede konfigurationer, der passer til dine behov.

VF Serie™ grizzly fødere kan optimeres gennem en lang række muligheder. Du kan vælge et elektrisk eller hydraulisk drev, en foring af stål eller gummi, en vibrerende sliske under grizzly sektionen og en automatisk smøreenhed.​

Tekniske specificationer

Kontakt DGM​

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
DGM er autoriseret forhandler af Metso:Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

DGM ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Dansk Grusgrav Materiel ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: info@danskgm.dk

CVR: 29195307

© 2021 Dansk Grusgrav Materiel ApS – en del af Lutze Group