50 års erfaring ✔ - Autoriseret Metso forhandler ✔ -  Levering af maskiner og anlæg  ✔ 

​Kæbeknuser​ knuser og genbrugsmaterialer

En kæbeknuser er en maskine, der er konstrueret til hurtig, at foretage størrelsesreduktion af sten og genbrugsmaterialer. Det betyder, at en kæbeknuser blandt andet er særlig egnet til at knuse sten, mineraler, glas, keramik, byggematerialer og lignende. Maskinen ligner en stor kæbe, der tygger sten og andet i grus og består af to kæber. Hvor den ene er fastspændt, er den anden bevægelig og kan justeres alt efter den ønskede størrelse på det færdige produkt.

En brugervenlig og effektiv maskine

En kæbeknuser er en brugervenlig og effektiv maskine. Den kan som sagt indstilles alt efter, hvad den skal bruges til, og hvor fint materialet skal knuses. Hvis man har brug for at knuse et hårdt materiale enten groft, er en kæbeknuser oplagt. Hos DGM kan du finde effektive kæbeknusere, der kan gøre arbejdet for dig og gøre det muligt at genbruge de hårde materialer i mange sammenhænge.​

Kontakt os og hør mere om kæbeknuser

Vi leverer maskiner og services til erhvervsbrug i Danmark, Færøerne og Grønland. Derfor er vi de rette at gå til, hvis du har brug for en kæbeknuser. 

Har du spørgsmål eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 40 11 eller på info@danskgm.dk.

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SOCIALE MEDIA

Følg Metso på ​      

METSO SHOWROOM

Metso Showroom er din nummer et online ressource til vores referencer og cases.

Succes historier og industri highlights.

Dansk Grusgrav Materiel ApS | CVR. 29195307 | Industrivej 2, 4241 Vemmelev | Telefon: 58 54 40 11 | E-mail: info@danskgm.dk