50 års erfaring ✔ - Autoriseret Metso forhandler ✔ -  Levering af maskiner og anlæg  ✔ 

Kegleknuser​ med og uden integreret sigteløsning

Det kan blive nødvendigt at bruge en kegleknuser til at knuse forskellige materialer, hvis man ønsker at reducere deres størrelse for at genbruge dem i en anden sammenhæng. Det kan for eksempel være sten, bygværk eller andet hårdt materiale, som kræver en ordentlig maskine til at blive knust eller formalet. Hos DGM finder du den kegleknuser, du skal bruge til netop din opgave. Vi har mobile knuser-anlæg med Nordberg HP kegleknuser. Den fås både med og uden integreret sigteløsning.

Vi leverer maskiner og service til erhverv

Hos DGM lever vi af at levere maskiner og services til virksomheder inden for grus- og stenindustrien på Færøerne, Grønland og i Danmark. Vi har mange års erfaring i branchen og bruger denne viden til at tilbyde vores kunder de absolut bedste løsninger på markedet. Vi gør kun brug af de producenter, som vi selv føler, vi kan stå inde for. Når du vælger en kegleknuser fra os, får du derfor et effektivt kvalitetsprodukt.​

Kontakt os i dag og hør mere om kegleknuser

Har du brug for en kegleknuser, er vi det rigtige valg. Vi har stor erfaring inden for netop det område, og det betyder, vi er i stand til at rådgive dig, der leder efter den rette knuser til dit projekt. 

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du ringe til os på telefon 58 54 40 11 eller skrive til os på info@danskgm.dk.

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SOCIALE MEDIA

Følg Metso på ​      

METSO SHOWROOM

Metso Showroom er din nummer et online ressource til vores referencer og cases.

Succes historier og industri highlights.

Dansk Grusgrav Materiel ApS | CVR. 29195307 | Industrivej 2, 4241 Vemmelev | Telefon: 58 54 40 11 | E-mail: info@danskgm.dk