Kegleknuser​ med og uden integreret sigteløsning

​Det kan blive nødvendigt at bruge en kegleknuser til at knuse forskellige materialer, hvis man ønsker at reducere deres størrelse for at genbruge dem i en anden sammenhæng. Det kan for eksempel være sten, bygværk eller andet hårdt materiale, som kræver en ordentlig maskine til at blive knust eller formalet. Hos DGM finder du den kegleknuser, du skal bruge til netop din opgave. Vi har mobile knuser-anlæg med Nordberg HP kegleknuser. Den fås både med og uden integreret sigteløsning.

​Vi leverer maskiner og service til erhverv

Hos DGM lever vi af at levere maskiner og services til virksomheder inden for grus- og stenindustrien på Færøerne, Grønland og i Danmark. Vi har mange års erfaring i branchen og bruger denne viden til at tilbyde vores kunder de absolut bedste løsninger på markedet. Vi gør kun brug af de producenter, som vi selv føler, vi kan stå inde for. Når du vælger en kegleknuser fra os, får du derfor et effektivt kvalitetsprodukt.​

​Kontakt os i dag og hør mere om kegleknuser

Har du brug for en kegleknuser, er vi det rigtige valg. Vi har stor erfaring inden for netop det område, og det betyder, vi er i stand til at rådgive dig, der leder efter den rette knuser til dit projekt. 

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du ringe til os på telefon 5854 4011 eller skrive til os på info@danskgm.dk.

Se mere om​

Kontakt DGM​

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
DGM er autoriseret forhandler af Metso:Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

DGM ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Dansk Grusgrav Materiel ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: info@danskgm.dk

CVR: 29195307

© 2021 Dansk Grusgrav Materiel ApS – en del af Lutze Group