50 års erfaring ✔ - Autoriseret Metso forhandler ✔ -  Levering af maskiner og anlæg  ✔ 

Knusere fås til ethvert behov

​Hos Dansk Grusgrav Materiel ApS (DGM) er vi eksperter inden for grus- og stenindustrien. Vi leverer maskiner og service til den danske grus- og stenindustri samt en række andre erhverv i Danmark, Grønland og på Færøerne. Vi er kendt for at levere maskiner og service i højeste kvalitet, der altid er tilpasset den enkelte kunde. Vi kan levere alt lige fra komplette knuser og sigteanlæg til transportørkomponenter, sigter, sigtesold, stationære knusere, doseringsanlæg,pumper, støvbekæmpelse.

Stort udvalg af forskellige knusere

Vi har flere forskellige knusere, der hver retter sig til et bestemt behov. Vores knusere er fremstillet til at knuse forskellige materialer, så de kan genbruges i andre sammenhænge. Med vores maskiner kan du selv vælge, hvor fint knusningen skal være.

Blandt vores knusere tilbyder vi:

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du kan læse mere om vores knusere her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 40 11 eller skrive til os på info@danskgm.dk, hvis du har spørgsmål til vores levering og service.

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SOCIALE MEDIA

Følg Metso på ​      

METSO SHOWROOM

Metso Showroom er din nummer et online ressource til vores referencer og cases.

Succes historier og industri highlights.

Dansk Grusgrav Materiel ApS | CVR. 29195307 | Industrivej 2, 4241 Vemmelev | Telefon: 58 54 40 11 | E-mail: info@danskgm.dk