Slidgodsslanger

Metsos slangesystemer, bæringerr og komponenter er designet til at opfylde de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Metsos ingeniør team med dyb applikationsekspertise hjælper dig med at udvikle og installere et system, der ikke kun er sikkert, men også meget pålideligt og effektivt.

Fordele

  • ​Verdensklasse pålidelighed og sikkerhed
  • ​Robust konstruktion og design maksimerer levetid
  • ​Nemt udskiftelige dele
  • ​Meget fleksibelt til hvert anlægslayout
  • ​Reducer udfordringer relateret til vibrationer og støj
  • ​Minimer strømningsmodstand
  • ​Let at vedligeholde og servicere
  • ​Undgå eksponering af pakninger og koblinger

Trellex slanger

Gummi slanger anvendes til systemer der indeholder bøjninger, forskellige niveauer og ujævnheder. Den fleksible gummislange kan let justeres til forskellige længder eller til en vis grad bøjes efter behov. For den anbefalede bøjningsradius, se vores katalog Slurry Hose System Design Manual. Gummislangerne kræver støtte i form af bæringer langs hele installationen.

Gummiforede stålrør

Det gummiforede stålrør er et alternativ til slangen til lige strækninger. Det gummiforede stålrør fås i længderne 3 m, 6 m og 10 m. Det gummiforede stålrør har ikke brug for bæringer, kun understøtning i hver ende.​

Slurry hose system

Metso® Slurry Handling Solutions

Kontakt DGM​

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
DGM er autoriseret forhandler af Metso:Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

DGM ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Dansk Grusgrav Materiel ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: info@danskgm.dk

CVR: 29195307

© 2021 Dansk Grusgrav Materiel ApS – en del af Lutze Group