50 års erfaring ✔ - Autoriseret Metso forhandler ✔ -  Levering af maskiner og anlæg  ✔ 

Slidgummi bør skiftes regelmæssigt

​På de fleste maskiner er slidgummi en del af maskinen og bliver slidt ved brug af maskinen. Derfor kommer der før eller siden et tidspunkt, hvor det er nødvendigt at udskifte slidgummiet med noget nyt. Vil man være på forkant med problemerne og undgå unødvendige driftstop i utide, bør man skifte sit slidgummi regelmæssigt. På den måde forlænger man levetiden på maskinen, ligesom man undgår, at maskinen og produktionen pludselig stopper på ubestemt tid. Derfor kan det ses som en investering at udskifte det regelmæssigt – og det gælder også for andre sliddele på maskinen.

Vi udskifter dit slidgummi

Hos DGM har vi stor erfaring med slidgummi. Vi er leverandør af både services og maskiner til forskellige erhverv i industrien på Færøerne, Grønland og i hele Danmark. Det betyder, at vi også er de rette at vælge, når der skal skiftes slidgummi. Vi har det komplette program til alle de kendte mærker, og hjælper dig med at holde din maskine i form.

Ring til os når du har brug for en udskiftning

Hvis det er på tide, at dit slidgummi bliver udskiftet, så kommer vi gerne og udskifter det, så maskinen hele tiden holdes ved lige. 

Vil du høre mere, kan du altid ringe på telefon 58 54 40 11 eller skrive til os på info@danskgm.dk.​

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SOCIALE MEDIA

Følg Metso på ​      

METSO SHOWROOM

Metso Showroom er din nummer et online ressource til vores referencer og cases.

Succes historier og industri highlights.

Dansk Grusgrav Materiel ApS | CVR. 29195307 | Industrivej 2, 4241 Vemmelev | Telefon: 58 54 40 11 | E-mail: info@danskgm.dk