Stationære anlæg

CVB-serien​

Metso CVB Serie™ skråsigter Metso CVB Serie™ skråsigter er fuldt konfigurerbare med muligheder der gør dem egnede til selv de mest krævende applikationer. Takket være alsidighed er de velegnede fra de groveste til de fineste sorteringer. Justerbar hældningsvinkel kombineret med cirkulær bevægelse giver meget høj sorterings effektivitet til alle typer applikationer. 

Metso CVB Serie™ skråsigter er også i stand til at fungere under våd proces.

  • Enhver form for sortering
  • Sten, grus, genbrug, industrielle materialer og slagger

Se Tekniske specificationer her.​

ES Serien

Metso ES Serie™ horisontal sigter Metso ES Serie™ sigter bruges almindeligvis til at producere slutproduktfraktioner. De adskiller materialer selv under fugtige og klæbrige forhold. Den elliptiske bevægelse med høj energi giver op til 25% større kapacitet end en konventionel sigte af samme størrelse.

Under vanskelige sorteringsforhold - som f.eks. vådsortering eller sortering af klæbrige og snavsede materialer - giver Metso ES Serien™ nøjagtigt den slags aggressive sortering du har brug for.

Se Tekniske specificationer her.​

TS-serien​

Metso TS Serie™ banansigter Metso TS Serie™ banansigter giver høj kapacitet, og de kan konfigureres til selv de mest krævende applikationer. Almindeligt anvendt i mellemfaser eller sekundære faser kan Metso TS Serie™ banansigter også effektivt producere slutproduktfraktioner, især når trådsold er monteret. 

Metso TS Serie™ banansigter kan anvendes til industrier som stenbrud, grusgrave, miner og mobile sorteringsanlæg. 

  • Alle sorteringsfaser
  • Stationære og flytbare applikationer
  • Sten & grus

Se Tekniske specificationer her.​

Kontakt DGM​

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
DGM er autoriseret forhandler af Metso:Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

DGM ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Dansk Grusgrav Materiel ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: info@danskgm.dk

CVR: 29195307

© 2021 Dansk Grusgrav Materiel ApS – en del af Lutze Group