50 års erfaring ✔ - Autoriseret Metso forhandler ✔ -  Levering af maskiner og anlæg  ✔ 

Sorteringsanlæg tilbyder høj kvalitet

​Hos DGM har vi mange maskiner og services, som er målrettet både sten- og grus industrien i Danmark, Færøerne og Grønland. Vi leverer vores services til mange forskellige erhverv, og vi har mange forskellige produkter. Fælles for dem alle er den høje kvalitet og brugervenlighed, der kendetegner vores produkter. Vi ønsker altid at give den bedste løsning til hver enkelt kunde. Derfor bruger vi kun producenter, som vi selv kan stå inde for. Blandt andet har vi en række af sorteringsanlæg fra det anerkendte finske firma, Metso.

Mange forskellige sorteringsanlæg

Vi har mange forskellige løsninger inden for sorteringsanlæg. Blandt andet har vi sorteringsanlæg til tørsortering og vådsortering . Er du i tvivl om, hvad du skal bruge, er du altid velkommen til at bruge os. Vi har mange års erfaring på området inden for sorteringsanlæg, og derfor er vi de rigtige at vælge, når det kommer til rådgivning og vejledning omkring sorteringsanlæg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om vores sorteringsanlæg, er du altid velkommen til at skrive til os på info@danskgm.dk eller ringe til os på telefon 58 54 40 11.

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SOCIALE MEDIA

Følg Metso på ​      

METSO SHOWROOM

Metso Showroom er din nummer et online ressource til vores referencer og cases.

Succes historier og industri highlights.

Dansk Grusgrav Materiel ApS | CVR. 29195307 | Industrivej 2, 4241 Vemmelev | Telefon: 58 54 40 11 | E-mail: info@danskgm.dk