Stenknuser​​ til knusning af hårde materialer

​En stenknuser er den rigtige maskine at bruge, hvis du ønsker at genbruge materialer som sten, asfalt, beton. Ved hjælp af en stenknuser kan man nemlig knuse materialerne ned til forskellige størrelser. På den måde giver en stenknuser dig mulighed for at genbruge materialet i nye konstruktioner, samtidig med at kvaliteten er som, man står med et nyt materiale.

​Mange års erfaring i branchen

Hos DGM har vi specialiseret os i at levere maskiner og services til grus- og stenindustrien i Danmark, Færøerne og Grøndland. Vi har mange år bag os i branchen, og derfor er vi eksperter på området. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rigtige løsning, uanset hvilken stenknuser, du har brug for. Vi har effektive stenknusere, der er aggressive i nedbrydningsmaterialer, og konstrueret på en måde så de er lette at servicere og flytte rundt med.​

Kontakt os og før mere om stenknusere

Hvis du har brug for hjælp med din stenknuser eller en anden maskine, så står vi gerne til rådighed. Skulle der opstå problemer af den ene eller anden art, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 5854 4011 eller skrive til os på info@danskgm.dk - så hjælper vi dig med din stenknuser.

Se mere om​

Kontakt DGM​

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
DGM er autoriseret forhandler af Metso:Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

DGM ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Dansk Grusgrav Materiel ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: info@danskgm.dk

CVR: 29195307

© 2021 Dansk Grusgrav Materiel ApS – en del af Lutze Group