​Støvbekæmpelse

Hos DGM forhandler vi det fulde program fra tyske Nebolex.

Håndtering og transport af bulkmaterialer såvel som opbevaring er ofte forbundet med enorme støvemissioner. Det gælder også ved genbrug af affald og genanvendelige materialer såsom plast, papir, træ og metal.

Støv fører til enorme helbredsproblemer hos mennesker, forringelse af arbejdsmiljøet og slid på maskiner og arbejdsredskaber!

Vandforstøver er ideel til brug ved behandling af affald, kompostering eller genanvendelse af flydende og faste materialer. Neutraliseringen af lugt kan opnås ved tilsætning af kemiske komponenter som også kan leveres fra DGM.

Vi har ligeligedes adgang til Nebolex’s udlejningsflåde, som giver mulighed for både kort og langtidsleje samt leje med købsoption.


Produktprogrammet omfatter mobile såvel som stationærer anlæg og dækker applikationer som:

  • ​Nedbrydning
  • ​Recycling
  • ​Fødesiloer
  • ​Skibslaster
  • ​Overgange båndtransportører
  • ​Affaldshåndtering
  • ​Knusning og sigtning
  • ... og meget andet!

Se videoer her

Katalog - mobil støvbekæmpelse

Katalog - samlet

Kontakt DGM​

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
DGM er autoriseret forhandler af Metso:Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

DGM ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Dansk Grusgrav Materiel ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: info@danskgm.dk

CVR: 29195307

© 2021 Dansk Grusgrav Materiel ApS – en del af Lutze Group