50 års erfaring ✔ - Autoriseret Metso forhandler ✔ -  Levering af maskiner og anlæg  ✔ 

Vibrationsfødere løser en lang række arter

​Vibrationsfødere løser en lang række forskelligartede doseringsarter, når det kommer til transport, håndtering, tilførsel eller udtræk af pulver, granulater og kornede produkter. Doseringen, som udføres af vibrationsføderen, kan komme til gode i mange forskellige situationer.

Afhængigt af produktet kan doseringen foregå i et åbent eller i et lukket system, og vores vibrationsfødere kan desuden forsynes med en forsilo.

Brug for vibrationsfødere?

Vibrationsfødere kan klare mange forskellige opgaver. Blandt andet kan de klare en dosering til enkeltstående- eller multiheadvægte, den kan klare dosering som udtag fra en silo, en beholder eller en bigbag. Hos DGM lever vi af at levere maskiner og services til virksomheder i sten- og grus industrien i Danmark, Færøerne og Grønland. Vi bruger kun produkter af høj kvalitet, hvis producenter vi selv kan stå inde for. Når du vælger os som leverandør af vibrationsfødere, er du derfor altid sikker på et effektiv produkt og et godt resultat.

Vi hjælper dig med at vælge den rette vibrationsføder

Vi har stor erfaring inden for vores område, heriblandt med vibrationsfødere.

Hvis du har problemer eller spørgsmål til din vibrationsføder, er vi derfor de rigtige at gå til. Du kan kontakte os på telefon 58 54 40 11 eller via vores mail info@danskgm.dk.​

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SOCIALE MEDIA

Følg Metso på ​      

METSO SHOWROOM

Metso Showroom er din nummer et online ressource til vores referencer og cases.

Succes historier og industri highlights.

Dansk Grusgrav Materiel ApS | CVR. 29195307 | Industrivej 2, 4241 Vemmelev | Telefon: 58 54 40 11 | E-mail: info@danskgm.dk