Vi er autoriseret forhandler for Metso Outotec

Skal du bruge en eller flere vibrationsfødere? Hos DGM forhandler og servicerer vi vibrationstransportører i hele Danmark samt i Grønland og Færøerne.

Vi er autoriseret forhandler for det finske Metso Outotec, som blandt andet producerer vibrationstransportører. Vores udgangspunkt er at tilbyde transportører, som giver den laveste produktionsomkostning, og som opfylder alle miljø- og sikkerhedskrav forsvarligt.

Sten, grus, slagger og genbrugsmaterialer

Vi forhandler blandt andet Metso PF Serie, som er kendt for sin alsidighed. Der er tale om stationære og mobile applikationer til drift over og under jorden. PF-vibrationsføderne er effektive til overførsel og ekstraktion af blandt andet sten, grus, slagger, genbrugsmaterialer og industrielle materialer. De kan blandt andet håndtere store klumper af materiale efter sprængning. Dermed er de ideelle til en bred vifte af applikationer i blandt andet stenbrud, grusgrave og miner.​

Vi forhandler også Metso VF Serie, som er grizzly-fødere, der kan anvendes i miner, stenbrud og grusgrave. De er blandt andet egnet til knusning og sortering af sten, grus, slagger samt genanvendte, industrielle og andre materialer. De kan konfigureres til forskellige behov. Du kan vælge mellem elektrisk eller hydraulisk drev og foring af stål eller gummi. Desuden kan du vælge en vibrerende sliske og en automatisk smøreenhed.​

Læs mere om specifikationerne på vores vibrationsfødere:

Få et tilbud på en eller flere vibrationsfødere

Kontakt os gerne, hvis du ønsker flere oplysninger om vores vibrationsfødere, og hvis du ønsker professionel rådgivning. Dermed kan vi hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til din virksomhed. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt DGM​

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
DGM er autoriseret forhandler af Metso:Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

DGM ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Dansk Grusgrav Materiel ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: info@danskgm.dk

CVR: 29195307

© 2021 Dansk Grusgrav Materiel ApS – en del af Lutze Group